Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Τιμητική βραδιά στον «Ορφέα»

Σε μια υπέροχη μουσική βραδιά εξελίχθηκε η τελευταία ημέρα της έκθεσης (κλικ) των Νορβηγών καλλιτεχνών Wenche Sunde, Roy Albrigtsen (κλικ) και των μαθητών αυτών, που εκθέτουν έργα τους στο «Ορφέα», τα οποία δώρισαν στο Γραφείο Εθελοντισμού, τα έσοδα δε από τις πωλήσεις θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.
Το γραφείο εθελοντισμού του Δήμου θέλησε να ευχαριστήσει τους Νορβηγούς καλλιτέχνες για την προσφορά τους και γι΄αυτό τον λόγο οργάνωσε μια τιμητική βραδιά γι΄αυτούς, η οποία άνοιξε με Νορβηγούς μουσικούς και τελείωσε με μελωδίες του Μίκη Θεοδωράκη και άλλων Ελλήνων συνθετών που τραγούδησαν ο Δήμαρχος Σκοπέλου, η Φρύνη και όλη η...
μεγάλη και κεφάτη παρέα που βρέθηκε εκεί.
Στους δύο καλλιτέχνες, που είναι λάτρεις της Σκοπέλου και την επισκέπτονται ανελλιπώς εδώ και 15 χρόνια, αλλά και στους μαθητές τους, προσφέρθηκαν βιβλία και αναμνηστικά δώρα, ενώ είχε ετοιμαστεί μπουφές με εδέσματα και ποτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.