Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Το Star Clipper στον Αγνώντα Σκοπέλου

Αρόδο στον Αγνώντα βρίσκεται πολυτελές ιστιοφόρο Star Clipper, αφού ο καιρός δεν επέτρεψε στον καπετάνιο να προσεγγίσει το λιμάνι της Σκοπέλου.
Το πρωί στο γραφικό λιμανάκι βρέθηκε ο Δήμαρχος Σκοπέλου Γιώργος Μιχελής, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου Χαρ. Στιβαχτής, η Μάχη και ο Βαγγέλης Δρόσος από το madrotravel και εθελοντές του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου για να καλωσορίσουν τους επισκέπτες, ενώ η Άννα Βλαχάκη και ο μικρός Ιωάννης Καρατζάς ντυμένοι με παραδοσιακές σκοπελίτικες φορεσιές πρόσφεραν σκοπελίτικα γλυκά.
Αργότερα η σκοπελίτικη αντιπροσωπεία μεταφέρθηκε με λάντζα στο ιστιοφόρο, όπου ο καπετάνιος τους υποδέχθηκε στο σαλόνι του πλοίου έχοντας μαζί τους εγκάρδια συνομιλία.
Το ιστιοφόρο που έχει μήκος 110 μ., πλήρωμα...
74 άτομα και μεταφέρει 165 επιβάτες διαφόρων εθνικοτήτων, θα αναχωρήσει για Σκιάθο στις 4 μ.μ. ενώ θα επισκεφθεί τη Σκόπελο πάλι τον Αύγουστο.
Άννα Βλαχάκη: Μοίρασε χαμαλιά και χαμόγελα....

Η Άννα Βλαχάκη και ο Ιωάννης Καρατζάς

4 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΜΟΝΟ ερωτηση.. για να δω αν ο Δημος Σκοπελου εχει αντανακλαστικα η οχι

    κανονισαν ωστε τα λεωφορεια να εχουν καποια δρομολογια απο το πρωι και επιστροφη λιγο πριν την αναχωρηση του πλοιου απο τον αγνωντα?

    εγινε καποια ανακοινωση στο πλοιο?? η τιποτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα κορίτσια τα κολακεύει η παραδοσιακή φορεσιά. Είναι όμως κάποιες κούκλες, που απογειώνεται η εικόνα τους, φορώντας τη, (βλέπε Άννα).
    Κρίμα που σήμερα έτυχε να χαλάσει ο καιρός και να μην έρθει το σκάφος στο λιμάνι να το απολαύσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια στην Άννα Βλαχάκη και τον Ιωάννη Καρατζά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ρωτήσω, ξεκίνησε τη λειτουργεία του το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.