Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Τυχερό δελτίο Τζόκερ στη Σκόπελο

1.5 ευρώ = 800.000 ευρώ!
Την καλύτερη αριθμητική πράξη της ζωής της έκανε 52χρονη από τη Βουλγαρία, που κατοικεί στη Σκόπελο και αποφάσισε να παίξει ένα δελτίο μόλις 1.5 ευρώ στο τζόκερ, στο πρακτορείο της Μυρσίνης Καράδη. Η χθεσινή κλήρωση την ανέδειξε υπερτυχερή, αφού το δελτίο της ήταν ένα από τα 2 που κέρδισαν από 800.000 ευρώ.
Είναι το πρώτο 5+1 τζόκερ που κερδίζεται στη Σκόπελο, ενώ το 1991, 5 Σκοπελίτες είχαν κερδίσει στο ΛΟΤΟ 60.000.000 δραχμές.
Στην υπερτυχερή ευχόμαστε «σε καλή μεριά» και στην Μυρσίνη, που...
ήταν η πρώτη της μεγάλη επιτυχία, να μην είναι η τελευταία.

2 σχόλια:

  1. Μπράβο άνθρωπε μου σε καλη μεριά , έχετε δουλέψει πολυ όλοι σας και σας αξίζει μια κάλυτερη τύχη , ξέρει ο θεός που δίνει τι και ποτε τα δίνει ( Δίχως να ξέρω ποιος κέρδισε ) έχω την αίσθηση ότι θα σας βοηθήσει πολυ

    Να στε καλα
    Ένας σκοπελιτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτα τα ευρω πηγαν ακριβως εκει που επρεπε και την καταλληλη στιγμη.να ειναι καλα η κυρια και να τα χαρει.ειναι σαν καποιες προσευχες να εισακουστηκαν.το μονο κΑΛΟ ΝΕΟ εδω και καιρο.σε καλη μερια κυρια,ειναι αληθεια,και ας φαινεται σαν ονειρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.