Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

Εκπτωτικό πρόγραμμα "Πάμε Σκόπελο 2012"

Τίθεται σε εφαρμογή, από το Δήμο Σκοπέλου, το εκπτωτικό πρόγραμμα «Πάμε Σκόπελο 2012», στο οποίο συμμετέχει ένας σημαντικός αριθμός επιχειρήσεων, σε ολόκληρο το νησί.
Το πρόγραμμα εξασφαλίζει στους επισκέπτες σημαντικές εκπτώσεις σε όλες τις υπηρεσίες και τα προϊόντα, εκπτώσεις που μειώνουν σημαντικά το κόστος διακοπών για κάθε ελληνικό νοικοκυριό.
Ξενοδοχεία, Ενοικιαζόμενα Δωμάτια & Διαμερίσματα, Ενοικιαζόμενα Αυτοκίνητα, Μηχανάκια & Βάρκες, προσφέρουν εκπτώσεις από 20%-30%.
Εμπορικά καταστήματα, όπως Τουριστικά, Είδη Δώρων, Είδη Ένδυσης & Υπόδησης, Κοσμηματοπωλεία, Παντοπωλεία, Ανθοπωλεία κ.ά. προσφέρουν εκπτώσεις της τάξης του 15%.
Επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος όπως Εστιατόρια, Καφέ, Μπαρ κλπ προσφέρουν εκπτώσεις 10%.
Ο κατάλογος των συμβεβλημένων επιχειρήσεων βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα του Δήμου Σκοπέλου, στη διεύθυνση: www.skopelos.gr/gr/pameskopelo/2012.htmενώ στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν όσοι θέλουν στέλνοντας τα στοιχεία τους στο info.skopelos@gmail.com

14 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΓΙ'ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποκλείεται να μην ενημερώθηκαν όλοι. Αν είστε καταστηματάρχης ανενημέρωτος, γράψτε μας με το όνομά σας.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Γιώργο και γω ειμαι ενας απο αυτους που δεν ενημερωθηκα ενω ειμαι και ημουν προθυμος να μπω σε αυτο το εκπτωτικο πρόγραμμα.
      Δεν ειμαι ο 9:49.Πιστεύω δε ότι πολλά ατομα δεν ενημερώθηκαν για αυτο το προγραμμα.Δεν είμαι καταστηματάρχης, εχω ενοικιαζόμενα δωμάτια.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. Για τους δύο Ανώνυμους (15 Ιουνίου 2012 9:49 π.μ. και 15 Ιουνίου 2012 11:49 π.μ.)

      Εντάξει, σας πιστεύουμε πως δεν ενημερωθήκατε.
      Τώρα όμως που το μάθατε (ας είναι καλά το blog με τη σημερινή του ανάρτηση), μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε.
      Εξ' άλλου, ο κατάλογος των επιχειρήσεωνδεν είναι κλειστός.
      ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!
      Και όταν λέμε όλους, εννούμε όλους...

      Διαγραφή
  2. προς Ανώνυμο 15 Ιουνίου 2012 9:49 π.μ.
    καλά φίλε, πολύ γέλιο το σχόλιό σου... χαχαχα
    μου έφτιαξες τη μέρα.... χαχαχα
    ζήτω το ψέμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από την πλευρά του επισκέπτη έχω να πω ότι στις 12 του μηνός έστειλα mail ζητώντας να μάθω αν υπάρχει κόστος για την απόκτηση της κάρτας και ποια ακριβώς στοιχεία χρειάζονται. Μέχρι στιγμής καμία απάντηση, πράγμα πολύ λυπηρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμέσως μόλις εξέφρασα εδώ το παράπονό μου ήρθε και η απάντηση στο e-mail μου. Σατανική σύμπτωση ή έβαλε η εφημερίδα σας το χεράκι της; Νομίζω ότι ισχύει το δεύτερο (μιας και η απάντηση από τον δήμο είχε απολογητικό χαρακτήρα για την αργοπορία) οπότε σας ευχαριστώ. Τέλος καλό, καλή αντάμωση στην πανέμορφη Σκόπελο!

      Διαγραφή
  4. Ως μέλος της τουριστικής επιτροπής, σας ενημερώνω για τα εξής:
    Το εκπτωτικό πρόγραμμα δεν έχει τεθεί σε εφαρμογή ακόμα αλλά τίθεται μέσα στις επόμενες ημέρες. Όσο αναφορά κάποια παράπονα ότι δεν ενημερώθηκαν όλοι οι επαγγελματίες, η τουριστική επιτροπή έχει πραγματοποιήσει τουλάχιστον δύο συναντήσεις με τους επιχειρηματίες του νησιού μέσα στο 2012. Εκεί ενημερώθηκαν όλοι οι παρευρισκόμενοι επιχειρηματίες για τις δράσεις της τουριστικής επιτροπής αλλά και για το εκπτωτικό συγκεκριμένα.
    Εκτός από αυτό οι σύλλογοι επαγγελματιών εν ενεργεία, ανέλαβαν να ενημερώσουν τα μέλη τους. Έπειτα τα μέλη της τουριστικής επιτροπής πήγαν πόρτα- πόρτα συμπληρώνοντας αιτήσεις από επιχειρηματίες. Το εκπτωτικό πρόγραμμα και η αίτηση συμμετοχής παρέμεινε αναρτημένο για διάστημα τουλάχιστον 3 μηνών στο skopelos.gov.gr.
    Τέλος έγιναν πολλές αναφορές για το εκπτωτικό πρόγραμμα από αυτό το ενημερωτικό μπλόκ αλλά και από δελτία τύπου που δημοσιεύθηκαν σε εθνικό και τοπικό τύπο.
    Αν παρόλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι δεν ενημερώθηκε, μπορεί ακόμα και σήμερα να δηλώσει συμμετοχή στέλνοντας ένα email στο info.skopelos@gmail.com προκειμένου να του αποσταλεί η αίτηση συμμετοχής η ζητώντας την από το Δήμο.
    Είναι αλήθεια ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχει τεράστια ζήτηση στο εμαιλ της τουριστικής επιτροπής για την εκπτωτική κάρτα. Αυτός είναι ο λόγος που ενδεχόμενως να έχει υπάρξει μια μικρή καθυστέρηση στο να απαντήσουμε σε όλο αυτό το καταιγισμό των εμαιλ. . Να είστε σίγουροι όμως ότι απαντάμε σε όλους δίνοντας πληροφορίες και αποστέλλοντας τους την κάρτα

    Αγγελέτου Κωνσταντίνα
    Μέλος της τουριστικής επιτροπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εχω την εντυπωση πως η δραση της τουριστικης επιτροπης τον αποτελειωσε τον κυριο βασιλουδη .

    ειναι θεμα marketing, που δυστυχως οι συναγωνιστες του αλλα και ο ιδιος ειχαν τεραστιο ελλειμμα (ή διαφορετικα, στη γλωσσα των οικονομολογων "παθητικο ισοζυγιο") .

    ειναι ομως και η ρημαδα η ξενη γλωσσα που η ελλειψη γνωσης της επισης δεν βοηθησε στην προβολη του νησιου στα ξενογλωσσα μμε .

    τι να κανουμε... ετσι ειναι αυτα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο κύριος Βασιλούδης αποτελεί πλέον παρελθόν για το νησί και ευτυχώς. Είχε την καλύτερη ευκαιρία με το "Μάμμα Μια", αλλά ποτέ δεν κατάλαβε ούτε αυτός ούτε οι "κολλητοί" του πόσο σημαντική ευκαιρία ήταν. Ενώ ο ξένος τύπος αφιέρωνε ολοσέλιδα, εδώ κοιμόντουσαν τον ύπνο του δικαίου. Ποτέ τους δεν πήραν χαμπάρι τι έπαιζε στα ξένα ΜΜΕ, και κατά τη λαϊκή παροιμία "όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια".

      Διαγραφή
    2. Τι σχέση έχει τώρα η δράση της τουριστικής επιτροπής, με το αποτελείωμα ενός τέος Δημάρχου. Σημασία έχει η σωστή προώθηση του τόπου μας και η αύξηση της τουριστικής κίνησης. Αυτός βολεύτηκε. Εμείς τώρα τι κάνουμε!!!

      Διαγραφή
    3. Προς 16/6/12 1:03 μ.μ
      Θυμήσου και μια άλλη λαϊκή παροιμία: "Περσινά ξυνά σταφύλια".

      Διαγραφή
  6. Αφήστε στην άκρη τη φαγομάρα και δουλέψτε για το καλό του νησιού μας όσο είναι νωρίς γιατί το Σεπτέμβρη θα τραγουδάμε ομαδικά "ΒΑΔΙΖΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΙΛΩ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε μπορώ να περιμένω μέχρι το Σεπτέμβρη...
      Βαδίζω και παραμιλώ, εδώ και καιρό... και δεν είμαι η μόνη...

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.