Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

Δυναμική παρουσία και στο Μιλάνο

Παράλληλα και ταυτόχρονα με τη συμμετοχή του στην έκθεση τουρισμού στη Σόφια της Βουλγαρίας, ο Δήμος Σκοπέλου συμμετείχε και στην έκθεση τουρισμού του Μιλάνου, με τον τίτλο ΒΙΤ, από 16 έως 19 Φεβρουαρίου 2012, για πρώτη ίσως φορά, ως συνεκθέτης της περιφέρειας στο περίπτερο του ΕΟΤ.

Το μέλος της τουριστικής επιτροπής Σκοπέλου κ. Ισίδωρος Φαμελιάρης, που πήγε στο Μιλάνο, είπε στις «Βόρειες Σποράδες»:
«Η φετινή πρώτη για το νησί μας παρουσία στο Μιλάνο (περίπτερο του ΕΟΤ στον χώρο της περιφέρειας) αποτέλεσε μια χρήσιμη και απαραίτητη επαφή με τους για πολλά χρόνια επισκέπτες της Σκοπέλου Ιταλούς. Το καινούργιο πλήρες και αισθητικά άψογο Folder της Σκοπέλου άρεσε και ενημέρωσε τους ενδιαφερόμενους.
Υπήρξε μεγάλη προσέλευση (140.000 περίπου επισκέπτες ) και...
μεγάλο ενδιαφέρον για την Ελλάδα, κατ' επέκταση και την Σκόπελο.
Το περίπτερο του ΕΟΤ τοποθετημένο σε πολύ καλή θέση με μεγάλη επισκεψημότητα, υστερούσε μόνο στην άνετη φιλοξενία επαγγελματιών στον εσωτερικό χώρο του (τραπεζάκια εργασίας- μπαρ). Ο δραστήριος Διευθυντής του ΕΟΤ Μιλάνου κ. Μιχάλης Τερζίμπασης είχε την ίδια άποψη.
Με την εμπειρία του 2012 και καλύτερη προετοιμασία το 2013 η Σκόπελος θα είναι πανέτοιμη για την ΒΙΤ Μιλάνου.»

2 σχόλια:

  1. ολα αυτα καλα ν α γινονται!οταν ομως θα ερθουν οι ιταλοι απο μπεργκαμο στο βολο με 20 ευρω αεροπορικως,θα θελουν αλλα 50 να ερθουν με το δελφινι σκοπελο!!!!πρεπει να εγρηγορθουν ολοι γιατι το καλοκαιρι με αυτα τα εισιτηρια θα βαραμε μυγες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολυ σωστο φιλε μου πρεπει να κανουμε κατι με τα ακτοπλοικα ειναι πανακριβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.