Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Λεφτά για τον Αγνώντα ΔΕΝ υπάρχουν!

Τι μέλλει γενέσθαι με το λιμάνι το Αγνώντα αναρωτιούνται όλο και περισσότεροι Σκοπελίτες οι οποίοι το θεωρούν σημαντική πύλη εισόδου. Να τους υπενθυμίσουμε λοιπόν ότι ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου είχε στείλει στις 24 Οκτωβρίου επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας, στη Γ.Γ. της Περιφέρειας, στον Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστό, στους βουλευτές του Νομού, στους δημάρχους των 3 νησιών και στις ναυτιλιακές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στα νησιά μας και στην οποία για το λιμάνι του Αγνώντα έγραφε:

«Το Λιμενικό Ταμείο Σκοπέλου δεν μπορεί να διαθέσει τίποτα για την επισκευή στο λιμάνι του Αγνώντα (κλικ) και για τον καθαρισμό του υπολοίπου της λιμενολεκάνης Σκοπέλου και Σκιάθου, γι΄αυτό και...έστειλα την ενημερωτική επιστολή, ζητώντας παράλληλα από οποιονδήποτε βοήθεια για την εξασφάλιση των χρημάτων.»
Ο υπουργός Ναυτιλίας απαντώντας σε σχετική ερώτηση του Θανάση Νάκου είπε ότι λεφτά για τον Αγνώντα δεν υπάρχουν! Η απάντηση έχει ως εξής: «...όσον αφορά στο αίτημα χρηματοδότησης του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου με το ποσό των 500.000 Ε για την εκτέλεση των έργων στην περιοχή αρμοδιότητας του, στην παρούσα φάση είναι αδύνατη η ένταξη νέων έργων στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2011 της Γενικής Γραμματείας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής του ΥΠΑΑΝ (ΣΑΕ 189).»
ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.