Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Κουμαρίσια μανιτάρια

Συνάντησα στον δρόμο τον Δημήτρη Μαγκανά. Το χαμόγελο πλατύ.
-Πήγες για μανιτάρια; με ρώτησε.
-Θα πάω, αλλά εγώ ψάχνω να βρω αυτά που δεν τρώγονται, είναι τα καλύτερα για φωτογράφιση.
-Θα σε πάρω να πάμε μια μέρα μαζί, μου υποσχέθηκε αφού τον διαβεβαίωσα ότι δεν θα αποκαλύψω το μέρος, γνωρίζοντας από τα παιδικά μου χρόνια ότι...
τα μανιτάρια τα μαζεύουν μυστικά. Ποτέ οι μανιταροκυνηγοί δεν αποκαλύπτουν τον τόπο, τον καλό μανιταρότοπο.
-Έλα να φωτογραφίσεις τώρα μερικά κουμαρίσια, μου είπε και μου έδειξε το 1/3 από τη σοδειά του, γιατί τα 2/3 τα είχε προηγουμένως φιλέψει.
Για τη γεύση των μανιταριών, ας ρωτήσουμε αυτούς που τα έφαγαν. Ακόμα γλείφουν τα δάχτυλά τους. Και το μυστικό για το μέρος, μυστικό!

3 σχόλια:

  1. Παλαιολογο τον λενε τον αθρωπο κι οχι Μαγγανα ειναι το παρατσουκλι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ίδιος συστήθηκε, κατά την συνομιλία μας, ως Δημήτρης Μαγκανάς! Τα παρατσούκλια δεν είναι μειωτικά. Άλλωστε τα περισσότερα επώνυμα από παρατσούκλια προέρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ακούσατε την συζήτηση για το Σχέδιο Στρατηγικού Σχεδιασμού υπήρξε ολοκληρωμένη πρόταση από μέλος της Δημοτικής αρχής για Μανιταροτουρισμό, την έκανε ο κ. Φαδάκης . Καλά θα είναι να ξέρουμε ακριβός την πρόταση ρωτήστε τον σαν εφημερίδα να μας πει .
    Ένας δεινός μανιταροκυνιγός .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.