Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Κ. Καρτάλης: Μόνο κέρδη για τη Μαγνησία από το θαλάσσιο τουρισμό

Με το Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Επαγγελματικών Σκαφών συναντήθηκε στο Βόλο ο βουλευτής Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης. Κατά τη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και εκπρόσωπος του Δ.Σ. του αντίστοιχου σωματείου στη Μαγνησία, εξετάσθηκαν τα ανοικτά θέματα για τη στήριξη του θαλασσίου τουρισμού και ειδικότερα οι λιμενικές υποδομές στο Βόλο, στις Σποράδες και στα αλιευτικά καταφύγια στη Μαγνησία, το θέμα των λιμενικών τελών για τα επαγγελματικά σκάφη, οι παροχές για τη διαχείμανση των σκαφών αλλά και για τις απαιτούμενες τεχνικές εργασίες, κ.α.
Όπως σημείωσε ο Κ. Καρτάλης «Ο θαλάσσιος...
τουρισμός μόνο οφέλη μπορεί να φέρει στη Μαγνησία. Αρκεί να στηριχθεί από τις τοπικές κοινωνίες, τον ΟΛΒ και τα Λιμενικά Ταμεία και να διασυνδεθεί αποτελεσματικά με τις άλλες μορφές τουρισμού που προσφέρει ο νομός.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.