Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Θέλουμε τον Δήμο Σκοπέλου αρωγό...

Επιστολή προς τον Δήμο Σκοπέλου έστειλε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος με την οποία ζητάει από τον Δήμο «να είναι αρωγός προς τους επαγγελματίες και όχι εναντίον τους».
«Κύριο μέλημα του Συλλόγου είναι να σταθεί αλληλέγγυος σε κάθε συνάδελφο που αντιμετωπίζει προβλήματα» μας είπε ο Πρόεδρος κ. Παντ. Μπετσάνης.
Η επιστολή που υπογράφεται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου έχει ως εξής:
«Η κατάσταση στο Δήμο έχει φτάσει σε ένα μεγάλο τέλμα. Δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε τούτη τη στιγμή στα πολλά προβλήματα, που...
αντιμετωπίζει ο κλάδος μας απόρροια ενός ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.
Η σημερινή επιστολή μας έγινε για να δηλώσουμε την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο μας Ευγένιου Εμ. Καραχαλίδη, ο οποίος έχασε την άδεια λειτουργίας του καταστήματος του με συνοπτικές διαδικασίες και ΑΔΙΚΑ, όπως πιστεύουμε.
Σε τέτοιους δύσκολους καιρούς ο Δήμος πρέπει να είναι αρωγός απέναντι μας και όχι εναντίον μας.
ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΗ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥ.
Παρακαλούμε να βρεθεί ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΣΦΡΑΓΙΣΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΙΝΕ Χ 2 ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟ ΜΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Ο ΛΟΓΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΡΑΠΕΖΟΚΑΘΙΣΜΑΤΑ. ΕΝΩ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ" ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΙΣ ΚΡΕΠΕΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΜΕ ΓΛΥΚΑ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΣΦΡΑΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ....

    ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ BLOG

    ΜΠΑΡΚΑ ΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.