Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ομιλία - συζήτηση για την εξοικονόμηση ενέργειας και τα φωτοβολταϊκά

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Εξοικονόμηση ενέργειας και φωτοβολταϊκά συστήματα» διοργανώνει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου, στις 6.30 μ.μ. στο Δημοτικό Καφενείο, το Γραφείο Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου.
Ομιλήτης θα είναι ο μηχανολόγος – μηχανικός Μιχάλης Βλουτής.

2 σχόλια:

  1. ελπίζω ο κός Βλούτης να αναφέρει πέρα από τις θετικές (που είναι και λίγες!)και τις αρνητικές επιπτώσεις που έχουν φωτοβολταϊκά συστήματα :)

    Μ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας κύριε/α Μ.Κ.

    Ονομάζομαι Μιχάλης Βλουτής (τυπογραφικό λάθος το Βλούτης). Σας περιμένω το Σάββατο να μου πείτε και τις υπόλοιπες αρνητικές επιπτώσεις που θα παραλείψω να αναφέρω και να ακούσετε τα λίγα θετικά των φωτοβολταϊκων τα οποία όπως θα καταλάβετε το Σάββατο δεν είναι και τόσο λίγα... :) και στο τέλος να βγάλουμε όλοι μαζι τα συμπεράσματά μας. Αν έχτε την ευχαρίστηση όμως να μιλάτε επώνυμα όπως και εγώ. Καλή σας μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.