Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κλειστός ο Δήμος Σκιάθου την Παρασκευή

Κλειστός θα είναι την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου ο Δήμος Σκιάθου, έπειτα από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσει την προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Σ.τ.Ε. για την αντισυνταγματικότητα ή μη της επιβολής του τέλους (χαράτσι) μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του Δήμου Σκιάθου έχει ως εξής:
«Ενημερώνουμε τους πολίτες της Διοικητικής Περιφέρειας Δήμου Σκιάθου και τους συνεργάτες αυτής ότι στις 2 Δεκεμβρίου 2011, που είναι η...
εκδίκαση της προσφυγής του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Σ.τ.Ε για την αντισυνταγματικότητα ή μη της επιβολής του τέλους μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ο Δήμος Σκιάθου θα είναι κλειστός.
Θα είναι κλειστός μετά από ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σκιάθου που πάρθηκε στις 22 Νοεμβρίου 2011 για να ενισχυθεί η προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στο Σ.τ.Ε.
Ζητάμε την κατανόηση και τη συμμετοχή των πολιτών και των συνεργατών μας, διότι η συγκεκριμένη κίνηση μας αφορά όλους

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή πρωτοβουλία και ΑΝΑΓΚΑΙΑ παντού!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΣΥΝΧΑΡΙΤΗΡΙΩΝ,ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΝΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΟΜΩΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΟΙΗΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.