Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

5φυλλη πικροΔΑΦΝΗ

Ωραίο γκολ από τον Παντελή Χρυσοφό (1-0)
Προηγήθηκε με ένα εξαιρετικό γκολ του Παντελή Χρυσοφού, αλλά τελικά έχασε με 2-5 από την πρωτοπόρο «Δάφνη». Για τον «Α.Ο. Σκοπέλου» ο λόγος, που τον τελευταίο καιρό δεν βρίσκει τα βήματα του, παίζει με σημαντικές απουσίες και τα νέα παιδιά που έχουν μπει στην ομάδα, αν και παίζουν καλά, δεν...
έχουν τα ανάλογα αποτελέσματα.
«Κάτι χρειάζεται να γίνει... μια αλλαγή προσώπων, πραγμάτων, νοοτροπίας, κάτι που θα λειτουργήσει σαν ένεση ηθικού και θα δώσει φτερά στα πόδια των νέων παικτών...» μας έλεγε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.
Αισθητή η απουσία τους









10 σχόλια:

  1. Μήπως δε τα καταφέρνουν επειδή δε τους δίνει επιχορήγηση ο Δήμος!?

    Σταματήστε επιτέλους το παραλογισμό της σπατάλης. Η ομάδα να φύγει από το πρωτάθλημα άμεσα. Κάντε τοπικά παιχνίδια όσο συχνά θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό που λες είναι πάρα πολύ ακραίο για την επιχορήγηση.Δεν πιστεύω παιδιά κυρίως στην ηλικία που διψούν για μπάλα να μπαίνουν θέλοντας στο γήπεδο να ηττηθούν.Εγώ συμφωνώ με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή για την αλλαγή προσώπων στην ομάδα.Από παιδάκι που ήμουνα βλέπω συνέχεια τα ίδια πρόσωπα στην ομάδα σαν να μην έχει αλλάξει η περάσει ο καιρός καθόλου.Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει επίπεδο και θέλει άλλα πράγματα, αυτοί που υπάρχουν στην ομάδα δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα στα νέα παιδιά.Τέλος θέλω να αναφερθώ στον παραπάνω σχόλιο του κυρίου ή της κυρίας στο να μην αγωνίζεται η ομάδα δηλαδή τα νέα παιδιά να στραφούν στα ναρκωτικά και στα ποτά σωστά..Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το (συ)ζητούν στα αποδυτήρια, στον πάγκο, στην παραλία... Είναι κοινό μυστικό ότι η ομάδα πρέπει να ανανεωθεί, όχι από παίκτες, που έχει νέους και αξιόλογους, αλλά σε επίπεδο τεχνικής ηγεσίας...
    Το ζήτημα είναι ποιός θα το θέσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δημαρχος ποτε σκεπτεται να κανει την συσκεψη για τον αθλητισμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρεπει να αλλαξει η θεληση απο μερικους να σταματησει η ομαδα που εδω και καιρο διαφιμηζει την Σκοπελο.Οπως βλεπετε ειναι ενας στους πεντε.Οσο αναφορα την τεχνικη ηγεσια πρεπει α αλλαξει ο προεδρος ο προπονητης και να μπουν νεοι οροι στην ομαδα.!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο πρόεδρος του Α.Ο Σκοπέλου συμφωνεί με τον ανώνυμο που λέει αλλαγή τεχνικής ηγεσίας και διοικήσεως.Τέλη Δεκεμβρίου που θα γίνουν εκλογές για καινούργιο διοικητικό συμβούλιο σας παρακαλώ να βάλετε υποψηφιότητα και όχι μόνο να γράφετε ανώνυμα,όσο για τον ανώνυμο παλαίμαχο ποδοσφαιριστή παρακαλώ πολύ να γίνει επώνυμος και αν έχει τα κότσια να βάλει υποψηφιότητα για το καινούργιο διοικητικό συμβούλιο.Όσο για τον ανώνυμο που λέει για την επιχορήγηση του Δήμου Σκοπέλου πρός τον Α.Ο Σκοπέλου την απάντηση του την έδωσε ο ανώνυμος που του είπε οτι δεν είναι δυνατόν παιδιά ηλικίας 15-16 ετών να μπαίνουν να παίζουν αγώνες και να κερδίζουν η να χάνουν με γνώμονα την επιχορήγηση του δήμου πρός τον Α.Ο Σκοπέλου.
    Που ήσασταν όλοι εσείς οι ανώνυμοι που γράφετε για τον Α.Ο Σκοπέλου οταν έγιναν οι γενικές συνελεύσεις 25/10,29/10 και 2/11 στο δημαρχείο;(Αναρτήθηκαν προσκλήσεις σε όλα τα μαγαζιά της Σκοπέλου,δόθηκαν προσκλήσεις σε όλα τα σχολεία της Σκοπέλου και είχε επίσης αναρτηθεί και απο την συγκεκριμένη εφημερίδα κάθημερινως απο τις αρχές Σεπτεμβρίου.
    Που είναι ο Δήμος που είναι η Δ.Ι.Κ.Ε.Σ; Για τον μαζικό αθλητισμό που μας έχουν πεί οτι θα πραγματοποιήσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ σωστά τα λες Γιώργο...
    Δυστυχώς έξω από τον χορό, όλοι ξέρουμε να χορεύουμε καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Δημαρχος ποτε θα παρει θεση επιτελους? Στο κατω-κατω δεσμευθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιός (συ)ζητάει στα αποδυτήρια για αλλαγή προέδρου και προπονητή ? Εμείς μαζί πανηγυρίζουμε τις νίκες μαζί θα βγούμε και από τις δύσκολες στιγμές .Αν κάτι μας κρατάει ζωντανούς είναι το καλό κλίμα μεταξύ προπονητή , παικτών και διοίκησης και ΔΕΝ υπάρχει άλλος που να μπορεί να προσφέρει περισσότερα όσα έχουν προσφέρει ο Μήτσος και ο Γιώργος , που έχουν δόσει κάτι παραπάνω από την ψυχή τους με μεγάλο προσωπικο κόστος .Έχουμε κάνει μεγάλη αλλαγή στο ρόστερ ,τουλάχιστον 10 παίκτες που έπαιζαν βασικοί τα 5 προηγούμενα χρόνια φέτος δεν είναι στην ομάδα και οι νέοι δεν έχουν τις κατάλληλες εμπειρίες .Αλλά θα παλέψουμε για να χτίσουμε μια καινούργια ομάδα.Αν δεν μπορείται να προσφέρεται στην ομάδα τουλάχιστων μην μας πολεμάτε και θα βρούμε το δρόμο μας κόντρα στα προγνωστηκά .Πρόεδρε και coach συνεχίστε έχεται την στήριξη ΟΛΩΝ μας !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ 4-5 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΟΥΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.