Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Ο Α.Ο. Σκοπέλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ουγγαρίας

Από 4 Νοεμβρίου έως 6 Νοεμβρίου 2011 θα πραγματοποιηθεί στο Ταμάσι της Ουγγαρίας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εφήβων, νέων και βετεράνων ΜΑΧΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ – ΠAΛΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ (COMBAT GRAPPLING, GRAPPLING GI-NO GI, PANKRATION).
Ο Μάνος Βασιλείου
Η Ελληνική αποστολή αποτελείται από τον εκπαιδευτή των Μονομάχων της Λάρισας Νίκο Κοτασίδη στην κατηγορία των 80-90 κιλών GRAPPLING NO GI, τον εκπαιδευτή των Dragon’s Fighters του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνο Βασιλείου στην κατηγορία των 80-90 κιλών GRAPPLING NO GI καθώς και τον εκπαιδευτή των Μαχητών Τρικάλων Πάνο Κερασοβίτη στην κατηγορία -75 κιλών COMBAT GRAPPLING- ΜΜΑ, με την καθοδήγηση του Δασκάλου τους Δημήτρη Δημητρίου.
Ο εκπαιδευτής των Dragon’s Fighters του Α.Ο. Σκοπέλου Μάνος Βασιλείου μας είπε:
«Πάμε σε μια δύσκολη μάχη, ενάντια σε παλαιστές και εκπαιδευτές από...
διάφορες χώρες, με διαφορετικές καταβολές και αγωνιστική φιλοσοφία.
Και οι 3 εκπαιδευτές είμαστε πολύ καλά προετοιμασμένοι και έτοιμοι για κάθε αντίπαλο. Θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον φίλο μου Βασίλη Σπύρου, αρωγό σε κάθε μας προσπάθεια στις πολεμικές τέχνες και χορηγό μου σε αυτούς τους αγώνες, τον επίσης φίλο και αθλητή μου Σωτήρη Ξηροχειμώνα που ως επί το πλείστον σήκωσε το βάρος της προετοιμασίας σαν ζευγάρι μου στο τατάμι όλο αυτό το διάστημα, δουλεύοντας μαζί μου αγόγγυστα ώρες ατελείωτες, πολλές φορές στις 5 και στις 6 τα ξημερώματα, τον Κώστα Αμπελάκια που κάθε φορά που ζητάμε ηλεκτρονική υποστήριξη είναι πάντα εκεί αλλά και τον πρόεδρο του Α.Ο. Σκοπέλου Γιώργο Κοχύλη που είναι πάντα πρόθυμος να μας λύσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Ευελπιστώ σε δυνατές και σκληρές μάχες και ό,τι προκύψει...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.