Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Ο Παπαδιαμάντης και η καθ’ ημάς Ανατολή

Επετειακή εκδήλωση στην Κύπρο με αφορμή
τη συμπλήρωση 100 ετών από τον θάνατο
του μεγάλου νεοέλληνα λογοτέχνη
Το Σωματείο «Π.Α.Ο.Κ.» Κακοπετριάς, σε συνεργασία με το Μουσείο «Σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη» της Σκιάθου, την Ιερά Μητρόπολη Μόρφου, τον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Κακοπετριάς, το Κοινοτικό Συμβούλιο Κακοπετριάς και το Λύκειο Σολέας, διοργανώνουν επετειακή εκδήλωση, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τον θάνατο του μεγάλου νεοέλληνα λογοτέχνη Αλεξάνδρου Παπαδιαμάντη, με τίτλο “Ο Παπαδιαμάντης και η καθ’ ημάς Ανατολή”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων Κοινοτικού Συμβουλίου Κακοπετριάς.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Βυζαντινή χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Μόρφου «Άγιος Μάμας» και το Σχήμα Παραδοσιακής Μουσικής του «Πολιτιστικού & Περιβαλλοντικού Ιδρύματος της Ι. Μ. Μόρφου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.