Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Άρχισαν τα κατηχητικά μαθήματα στην Παναγία Παπαμελετίου στη Σκόπελο

Άρχισαν τα κατηχητικά μαθήματα στην ενορία της Κοιμήσεως Θεοτόκου (Παπαμελετίου) στη Σκόπελο. Εφέτος θα λειτουργήσουν δύο ξεχωριστά τμήματα κατηχητικού σχολείου. Ένα τμήμα για τα παιδιά του Γυμνασίου, κάθε Κυριακή 11:30-12:30 και ένα τμήμα για τα παιδιά του Δημοτικού σχολείου της ενορίας, κατόπιν παρακλήσεως πολλών ενοριτών, κάθε Κυριακή 11:00-12:30.
Ο π. Χρήστος Λιθαδιώτης απευθυνόμενος στους ενορίτες, μέσω της εφημερίδας, γράφει:
«Ελπίζω και αναμένω και τη δική σας ενεργή συμμετοχή, σ΄αυτή τη...
θεάρεστη προσπάθεια, με τη συνεχή και άοκνη παρότρυνση των παιδιών, των εγγονών, των ανηψιών της οικογένειάς σας, σε κάθε μάθημα του κατηχητικού σχολείου. Ξεκινήσαμε την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με τον αγιασμό. Ως βοηθοί κατηχητές, θα συμμετέχουν οι δάσκαλοι - κατηχητές φυσικής αγωγής, Νικόλαος Φουτζόπουλος και Γεωργία Φουτζοπούλου και η πρεσβυτέρα Αλεξάνδρα Λιθαδιώτη. Το εβδομαδιαίο μάθημά μας περιλαμβάνει αθλοπαιδιές, κείμενο κατήχησης και μουσική.»
Ο Ιερός Ναός Κοιμήσεως της Θεοτόκου διαθέτει δική του ιστοσελίδα στην διεύθυνση www.Panagia-Papameletiou.gr

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.