Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Ακραίο αλλά και πιθανό: Αναστολή των δραστηριοτήτων του Α.Ο. Σκοπέλου

ΣΚΟΠΕΛΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 0-2
Με πολλές ελλείψεις βασικών παικτών στη σύνθεσή του ο Α.Ο. Σκοπέλου παρατάχθηκε με νέο αίμα στην ομάδα, πάλεψε το παιχνίδι, είχε δοκάρι και ευκαιρίες αλλά τελικά ηττήθηκε με 2-0 από την καλή ομάδα του Πανιώνιου Νέας Ιωνίας. Οι νέοι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν σήμερα ξέρουν μπάλα, τους λείπουν όμως παιχνίδια και όταν ψηθούν και σταθούν στα πόδια τους τα αποτελέσματα θα έρθουν.

Εκείνο που προβληματίζει ποδοσφαιριστές και διοίκηση είναι η έλλειψη ηθικής αλλά και οικονομικής συμπαράστασης από τον Δήμο. Το ταμείο είναι...
μείον και πρέπει να βρεθεί λύση για τους επόμενους εκτός έδρας αγώνες που έρχονται...

Την κατάσταση περιέγραψε στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας Γιώργος Κοχύλης, ο οποίος αναμένεται να έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο την Δευτέρα...
Πολλά ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα, μέχρι και το ακραίο για αναστολή των δραστηριοτήτων του Ομίλου. Η Γενική Συνέλευση της Τρίτης, στην οποία θα κληθούν και οι δημοτικοί σύμβουλοι, αν τελικά γίνει, θα βάλει πολλά πράγματα στη θέση τους.


2 σχόλια:

  1. Δημήτρης Καραθανάσης31 Οκτωβρίου 2011 στις 4:54 μ.μ.

    Θα είναι καλό στη Γενική Συνέλευση της Τρίτης 1 Νοεμβρίου του Α.Ο. Σκοπέλου να παραβρεθούν όλοι οι διατελέσαντες πρόεδροι και σύμβουλοι της ομάδας, οι πρώην δήμαρχοι και ο νυν δήμαρχος Σκοπέλου και οι δημοτικοί σύμβουλοι.
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ
    πρ. Πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε δήμαρχε είστε απαράδεκτος με αυτά που κάνετε για τον αθλητισμό.
    Ο A.O.Σκοπέλου είναι πραγματικά μία όαση για το νησί μας που είναι χαντακωμένο σε όλους τους τομείς … Κάτι που μας έχει απομείνει σε εμάς τους νέους είναι αυτός ο αθλητικός όμιλος που είναι πολύ σημαντικός για το νησί μας και πάει με την δική σας απροθυμία να τελειώσει.
    Πρώτα από όλα το νησί μας έχει ένα από τα καλύτερα σταδία της Θεσσαλίας ,τι θα γίνει το υπέροχο αυτό στάδιο; μποστάνι; Γιατί κύριε δήμαρχε τέτοια απάθεια για το θέμα του αθλητισμού; δεν είναι κρίμα; τόσα παιδιά που ζούμε εδώ στην Σκόπελο έχουμε σε τρομερο βαθμό περιορισμένες δραστηριότητες και ποσο μάλλον αξιόλογες σαν και τον αθλητικό όμιλο, είναι ο,τι μας έχει απομείνει κύριε δήμαρχε. Και να σας το ρωτήσω και αλλιώς,σας αρέσει να είστε σε ένα νησί δήμαρχος χωρίς τουρισμό (που ζουν χιλιάδες νοικοκυριά από τον τουρισμό που είναι το Α και το Ω), χωρίς  νυχτερινή ζωή ,χωρίς αθλητικές δραστηριότητες; γιατί τέτοιο δούλεμα σε ανθρώπους που αφιερώνουν και στερούνται; Πάρτε πρωτοβουλίες για το καλό που λέγατε ότι θέλατε προεκλογικά. Κανένας βέβαια δε σας κατηγορεί για το αντίθετο αλλά μην προδώσετε όλη την Σκόπελο με το να τελειώσει ο «Α.Ο. ΣΚΟΠΈΛΟΥ»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.