Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Μικρή Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού

Η Ανεξάρτητη Κίνηση Πολιτών Σκιάθου έχει την χαρά να σας ενημερώσει ότι είναι έτοιμη η «Μικρή Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού», η οποία δημιουργήθηκε χάρις στη παραχώρηση του οικήματος και την αμέριστη προσφορά εθελοντικής εργασίας των μελών της.
Με την ενέργειά μας αυτή φιλοδοξούμε να προσφέρουμε στους μόνιμους κατοίκους αλλά και στους επισκέπτες του τόπου μας, καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, εκδηλώσεις πολιτισμού, τέχνης, ενημέρωσης και...
ψυχαγωγίας, συμβάλλοντας στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας, ελπίζοντας να οδηγηθούμε σε μια κοινωνία δραστήρια, δημιουργική και χαρούμενη.
Η πρώτη σειρά εκδηλώσεων θα διαρκέσει από το Σάββατο 6 Αυγούστου μέχρι την Κυριακή 2 Οκτωβρίου. Έχουν προγραμματισθεί 6 εκθεσιακές περίοδοι κατά τις οποίες θα εκθέσουν έργα τους οι: Νίκος ΑΚΡΙΒΟΣ, Yvonne AYOUB, Απόστολος ΚΑΡΔΕΛΗΣ, Δέσποινα ΜΙΤΖΕΛΟΥ, Γιώργος ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ, π. Γεώργιος ΣΤΑΜΑΤΑΣ, π. Νικόλαος ΣΤΑΜΑΤΑΣ, Άγγελος ΤΑΧΤΣΗΣ, Σταύρος ΤΣΙΜΠΛΙΑΡΑΚΗ, Γιάννης ΤΣΩΜΟΣ
Σήμερα Σάββατο 6 Αυγούστου στις 8.00 μμ εγκαινιάζεται η έκθεση ζωγραφικής του ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΩΜΟΥ με θέμα : «ΕΝΔΕΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΕ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.