Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Παγκόσμιοι Αγώνες Special Olympics

Με συγκίνηση και υπερηφάνεια η Σκιάθος υποδέχεται τη Φλόγα της Ελπίδας των Παγκόσμιων Αγώνων SPECIAL OLYMPICS ΑΘΗΝΑ 2011 την Τρίτη 14 Ιουνίου 2011,στις 7.30μ.μ. Ο συμβολισμός της είναι ιερός γιατί μεταδίδει τις ανθρωπιστικές αξίες του σεβασμού στη διαφορετικότητα, της αλληλεγγύης και της αγάπης προς τον συνάνθρωπο.
Η Φλόγα της Ελπίδας θα φτάσει στο νησί χάρη στους εθελοντές λαμπαδηδρόμους αστυνομικούς από όλο τον κόσμο που τη μεταφέρουν μαζί με τους αθλητές Special Olympics και δικά μας παιδιά από ειδικά σχολεία της περιοχής μας. Τους ονομάζουμε Φύλακες της Ελπίδας και της...
αισιοδοξίας για έναν καλύτερο κόσμο και τους ευχαριστούμε!
Ο Δήμος Σκιάθου σας προσκαλεί στην εκδήλωση υποδοχής της Φλόγας της Ελπίδας στις 14 Ιουνίου 2011 και ώρα 19:30 που θα πραγματοποιηθεί στη χερσονησίδα στο Μπούρτζι.
Η Φλόγα της Ελπίδας για τους Παγκόσμιους Αγώνες ΑΘΗΝΑ 2011 θα ανάψει στον Ιερό Λόφο της Πνύκας στις 9 Ιουνίου 2011 κι από εκεί θα ξεκινήσει το ταξίδι της από τη μία στην άλλη άκρη της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο (10, 11, 12 Ιουνίου) και στην Κωνσταντινούπολη (20/6) μεταφέροντας σε όλο τον κόσμο το μήνυμα των Αγώνων.
Η υπέροχη αυτή διαδρομή της αγάπης θα καταλήξει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 στην Αθήνα, όπου οι Λαμπαδηδρόμοι θα μεταφέρουν τη Φλόγα της Ελπίδας σε όλα τα Μνημεία Πολιτισμού της πρωτεύουσας. Η Φλόγα θα διανυκτερεύσει στον Ιερό Βράχο της Ακροπόλεως, έμπροσθεν του Παρθενώνος, με τιμητική Φρουρά, σύμφωνα με τα Ολυμπιακά πρότυπα – Ευζώνους της Προεδρικής Φρουράς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.