Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Το παλιό ρολόι χάλασε...

Για όσους είχαν οπτική επαφή ήταν η πρώτη ματιά της ήμερας. Το ρολόι της Φανερωμένης... Για όσους δεν το έβλεπαν ο ήχος του σε έκανε να μετράς. 11 πήγε η ώρα μονολογούσαν οι γειτόνισσες, αφήνοντας τον πρωινό καφέ και την κοινωνική κριτική στις αυλές για να γυρίσουν σπίτι για το μεσημεριανό...
Όμως τι κρίμα, εδώ και 3 ημέρες το ρολόι σίγησε.
Έχει μείνει πολύ καιρό χωρίς συντήρηση. Αν συνεχίσει να δουλεύει μπορεί να σταματήσει για πάντα, μας είπαν γείτονες της Φανερωμένης.
Όπως μάθαμε το ρολόι ανήκει στον Δήμο Σκοπέλου, ο οποίος πρέπει να φροντίσει για την άμεση και σωστή συντήρησή του. Μέχρι να το ακούσουμε πάλι, σας αφιερώνω το τραγούδι του Γιώργου Ρωμανού «Το ρολόι»

4 σχόλια:

  1. ολοι μας το καταλαβαμε!!!!παρακληση στο δημο να φτιαχτει γρηγορα ποσο γρηγορα;χθες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι να το πουμε εμεις στον Δημο ο Δημαρχοs η οι γυρω απο τον Δημαρχο δεν το βλεπουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ρολοιακομα ν ακουστει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ,,ΕΝΑ ΡΟΛΟΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΕΝΟ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΝΑΥΑΓΙΣΜΕΝΟ,, ΟΤΑΝ ΖΟΥΣΕ Ο ΠΑΠΑ ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΜΑΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΙΣ ΝΥΚΟΚΥΡΕΣ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΛΑΤΣΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΑΥΤΟ ΞΥΠΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΨΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΤΑΖΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΝ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΣ ΤΗΝ ΛΕΓΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.