Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Τη Σκόπελο επέλεξε διαφημιστική εταιρία...

Διαφημιστικό spot μεγάλης βουλγαρικής ποτοποιίας θα γυριστεί στη Σκόπελο από τη διαφημιστική εταιρία pushpull. Στο νησί θα φθάσουν γι' αυτό τον σκοπό, στο τέλος Απριλίου, 40 άτομα μεταξύ των οποίων 17 ηθοποιοί, τεχνικοί και οι μάνατζερ της εταιρίας.
Θα γυριστούν σκηνές από παραλίες και από την πόλη της Σκοπέλου και στη διαφήμιση θα φαίνεται εμφανέστατα ότι το γύρισμα έγινε στη Σκόπελο. Επιπλέον θα δοθούν συνεντεύξεις γι' αυτό το σκοπό.
Μετά την παρουσία του Δήμου Σκοπέλου στην έκθεση της Σόφιας, την προβολή του νησιού με πολυσέλιδα άρθρα σε δύο ταξιδιωτικά περιοδικά της Βουλγαρίας και την προβολή του διαφημιστικού σποτ της μεγαλύτερης ποτοποιίας της χώρας αυτής, ολοκληρώνονται για φέτος, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οι ενέργειες της τουριστικής επιτροπής του Δήμου σε αυτή την αγορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.