Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Σχολή για skipper

Aρχισε μαθήματα το σχολείο ανοικτής θαλάσσης για την εκπαίδευση κυβερνητών ιστιοπλοϊκών σκαφών (skipper) στο οποίο παίρνουν μέρος η Κατερίνα Σκούρα, ο Φίλιος Σκούρας, ο Γιώργος Χήρας, ο Κώστας Γεράκης, ο Δημήτρης Ντακούλας, o Nίκος Βασιλούδης, ο Απόστολος Θεμιστοκλής, ο Μιχάλης Κοσύφης και ο Σταμ. Χρυσοφός. Μέχρι στιγμής και μέσα σε 3 χρόνια που δραστηριοποιείται ο ΝΙΚΟΣ, είναι το τέταρτο σχολείο που πραγματοπιείται και έχουν πάρει δίπλωμα κυβερνήτη 30 άτομα

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΝΙΚΟΣ που μας έχουν αποδείξει ότι όταν δουλεύεις με ομόνοια μεθοδικότητα πρόγραμμα και αγάπη για αυτό που έχεις αναλάβει τότε υπάρχουν και τα ανάλογα αποτελέσματα . Παράδειγμα προς μίμηση για τους διοικούντες αυτόν τον τόπο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο βρέ παιδιά. Μπράβο και πάλι μπράβο. Στηρίξτε με δύναμη τον όμιλο. Δεν έχει παρουσιάσει το νησί μας τελευταία άλλη τόση σημαντική προσπάθεια και προσφορά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι άνθρωποι που ενδιαφέροντε για το κάλο και το μέλλον της Σκοπέλου . Μακάρι να σκεφτόντουσαν όλοι για το καλό των όλων και να μέναν έξω από τα προσωπικά συμφέροντα και της προσωπικές τους φιλοδοξίες και διαπλοκές. Μόνο έτσι πας μπροστά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.