Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Μαθήματα αερομοντελισμού στη Γλώσσα

Μαθήματα κατασκευής και χειρισμού τηλεκατευθυνόμενου αεροπλάνου πραγματοποιούνται στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας. Τα μαθήματα προσφέρεται να παραδίδει ο καθηγητής Φυσικής κ. Αργύρης Σπύρου και αφορούν μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.
Η πρώτη συνάντηση - γνωριμία έγινε σήμερα το πρωί και από έδώ και πέρα κάθε Κυριακή στις 11 οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά του αερομοντελισμού.
Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Γλώσσας ενημερώνει ότι θα δημιουργηθεί χορωδία και όσοι μαθητές επιυθμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην εκπαιδευτικό και δασκάλα της χορωδίας κα Σταυρούλα Διαμαντοπούλου.
Σύντομα θα ανακοινωθεί η πρώτη συνάντηση στην αίθουσα του Συλλόγου.

1 σχόλιο:

  1. Ο πολιτιστικός σύλλογος ξανά ενεργός φορέας στο νησί... Αυτό είναι μεγάλη επιτυχία... Αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον του πολιτιστικού συλλόγου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.