Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Για την σκεπή του 2ου νηπιαγωγείου Σκοπέλου


Με αφορμή την ανάρτηση για το γυμναστήριο Σκοπέλου θα ήθελα να αναφερθώ και εγώ στο θέμα της σκεπής του 2ου νηπιαγωγείου Σκοπέλου, που εδώ και τρία χρόνια είναι μισογκρεμισμένη με μια τεράστια τρύπα στην μέσηΑπό ό,τι έχω πληροφορηθεί η διευθύντρια κ.Φανή έχει κάνει πολλές εκκλήσεις στον δήμαρχο κ. Βασιλούδη και δυστυχώς δεν δόθηκε καμιά απολύτως σημασία.
Για την διόρθωση της το πολύ να χρειασθούν τέσσερις ημέρεςμιλάμε για ένα ποσό αστείο μπροστά σε αυτά τα τεράστια κονδύλια που κόβονται για τα δημόσια έργαΤόσο
 πολύ λοιπόν δεν περίσσεψαν ούτε αυτά τα λίγα (μπρος στα υπόλοιπα που ξοδεύτηκαν) ευρώ για να φτιαχτεί και να μη πέσει και πλακώσει τα παιδιάΜήπως επειδή τα παιδιά του είναι μεγάλα
Εδώ και τρία χρόνια γιατί οι γονείς να στέλνουν τα παιδιά τους με αυτό το φόβο; Για πείτε μου εσείς υποψήφιοι δήμαρχοι θα τα στέλνατε αν ήταν τα δικά σας παιδιάΠρέπει να γίνει κάποιο ατύχημα και μετά να φτιαχτεί;  Τότε θα υπάρξουν τα χρήματαΔυστυχώς προεκλογικά τάζετε λαγούς με πετραχήλια, αφού βγείτε όμως κάνετε τους αδιάφορους. Με αυτά που βλέπουμε
 πως να πάμε να ψηφίσουμε
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΟΝΙΟΣ

13 σχόλια:

  1. Και βέβαια πολύ άσχημα που η Δημοτική μας Αρχή παραμένει εξοργιστικά αδρανής. Μα δεν βρέθηκε ούτε ένας εργολάβος στο νησί να προσφέρει εθελοντικά και δωρεά την αποκατάσταση της στέγης... Δεν είναι δα και καμιά ακριβή δουλειά. Αρκετές εργολαβίες θα έχουν πάρει από τον Δήμο και μάλιστα με απευθείας αναθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα σχολειά μας, για τη στήριξη της διοικητικής τους λειτουργίας, συνιστώνται οι σχολικές επιτροπές. Στις αρμοδιότητες της σχολικής επιτροπής είναι η εκτέλεση έργων για την επισκευή και συντήρηση του αντίστοιχου σχολείου.
    Έπρεπε να απευθυνθείτε στον υπεύθυνο δημοτικό σύμβουλο, πρόεδρο της επιτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην ανάρτηση λέει ότι η διευθύντρια του σχολείου έκανε πολλές εκκλήσεις στο δήμαρχο!
    Από πότε οι σχολικές επιτροπές είναι πάνω από το δήμαρχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πριν κάποιες μέρες(προεκλογικά πάντα) χρησιμοποιήθηκε ενα ατύχημα με θύμα ένα αθώο παιδί. Έγινε και τότε η τρίχα τριχιά με σκοπό να βάλουμε την Δημοτική Αρχή. Τώρα χρησιμοποιείται η σκεπή του νηπιαγωγείου για να κάνουμε το ίδιο. Μα δεν θα βάλουμε ποτέ μυαλό; Που ήσασταν όλοι εσείς τα έτη που προηγήθηκαν;(τρια γράψατε αν δεν κάνω λάθος)
    Φυσικά κανείς δεν έγραψε ποτέ για όλα αυτά που φτιάχτηκαν, αλλάχτηκαν ή πιθανον επισκευάστηκαν.
    Για παράδειγμα στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο πριν απο ένα μήνα αλλάχτηκαν όλα τα κάγκελα. Και σας το λεω εγω που είμαι μητέρα νηπίου για δεύτερη χρονιά φέτος. Περυσι δεν παρατήρησα κάτι στην σκεπή, άρα δεν είναι τρια χρόνια.
    Είναι σίγουρο ότι ούτε η διευθύντρια άλλα ούτε και ο δήμαρχος θα έβαζαν παιδιά μέσα αν υπήρχε άμεσος κίνδυνος.Κάτι σίγουρα θα έχει προβλεφθει και θα φροντίσω να μάθω. Σταματήστε λοιπόν να κινδυνολογείτε με σκοπό τις προεκλογικές εντυπώσεις... Κουραζει και εσας και εμας που σας ακούμε ή διαβάζουμε...
    Μαμα νηπίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η διευθύντρια πάντως έχει κάνει πολλές εκκλήσεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το σιγουρο ειναι πως κανεις δεν ενδιαφερεται για κατι που δεν εχει κερδος.Μηπως ο δημος δεν ευθυνεται για τον χωρο διπλα απο τα νηπιαγωγια που ειναι ΣΧΟΛΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ αλλα τα τελευταια χρονια εχει γινει-με την βοηθεια του Δημου παντα-παρκινγκ για την εξηπυρετηση καποιων,Οι διευθυνσεις των νηπιαγωγιων το εχουν ζητησει πολλες φορες χωρις καμια απαντηση.Τα παιδια μας δεν εχουν χωρο να τρεξουν και αυτοι το μυαλο τους στον προεκλογικο αγωνα.Ας τους ψιφησουμε λοιπον να σηνεχησουν να κανουν τα ιδια.Η ευθηνη τοτε ειναι δικη μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομιζω πως δεν χρειαζεται να κινδυνολογουμε,τα πραγματα ειναι απλα.Δεν προλαβαν να ασχοληθουν με τη σκεπη γιατι ειχαν αλλα πιο επειγοντα πραγματα να κανουν. Τα παιδακια ετσι κι αλλιως δεν ψηφιζουν οποτε μπορουν να περιμενουν λιγο ακομη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρωτήστε να μάθετε ποιος είναι ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος, πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και απευθυνθείτε σε αυτόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σας ευχαριστώ πολύ το έκανα ήδη. Απ΄ότι πληροφορήθηκα, έχει ενημερωθεί και το αρμόδιο Υπουργείο και η Πρωτοβάθμια Διεύθυνση. Η διευθύντρια του νηπιαγωγείου επίσης απ΄ότι πληροφορηθηκα έχει ενημερωθεί πληρως για τις εν λόγω ενέργειες.
    Σας παρακαλώ όμως αποδεσμεύστε τις εκλογές και τους ψήφους απο την όλη διαδικασία. Δεν είναι δείγμα πολιτικού πολιτισμού. Κρατήστε το επίπεδο στο ύψος των μικρών και αθώων παιδικών ψυχών.
    Μαμά νηπίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ναι σε πιστέψαμε. Μαμά νηπίου είσαι… μαμά συμβούλου είσαι… σύζυγος συμβούλου είσαι… χαχαχα… ευτυχώς που έπαψες να γράφεις με κεφαλαία…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 19 Οκτωβρίου, 11:13 ΜΜ
    ναι, αλήθεια;;;
    έμαθες τελικά ποιος είναι ο υπεύθυνος δημοτικός σύμβουλος;;;
    και τι σου είπε ακριβώς;;;
    ότι τώρα δεν μπορεί να ασχοληθεί γιατί κάνει ψηφαλάκια;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα που είναι και προεκλογική περίοδος, να βγάλουμε όλα τα αιτήματά μας! Carpe diem!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν θέλουμε τέτοια κατάντια στα σχολειά μας, τότε… ούτε 1 ψήφος να πάει χαμένη σε όσους μας αγνόησαν και μας υποτίμησαν… τους δοκιμάσαμε και ξέρουμε τι μπορούν να ΜΗΝ κάνουν…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.